Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wij willen onze droom realiseren

De Indische Nederlanders die zelfstandig wonen vragen zich ongetwijfeld wel eens af waar en hoe zij zelf oud willen worden.

Dichtbij elkaar en toch zelfstandig wonen. Een kleine Indische gemeenschap van bijvoorbeeld 20 wooneenheden, waar de Indische waardevolle cultuur en gebruiken in ere worden gehouden, waar u zich geborgen en senang zult voelen en waar u niet eenzaam hoeft te zijn.

Zelfstandig wonen, maar toch dicht bij elkaar. Hulp van buren waar dat kan en professionele hulp waar dat nodig is. Geen groot bejaardentehuis, maar een kleine Indische samenleving waar onze waardevolle cultuur en gebruiken in ere worden gehouden. We zullen ons er senang en geborgen voelen en zelden eenzaam zijn. Samen staan we sterk om onze manier van leven te houden en ten behoeve van onze klein(kinderen) de erkenning verkrijgen die onze cultuur verdiend.

Onze wooneenheden bestaan minimaal uit een zitkamer, een gecombineerde eethoek en keuken, ruime slaapkamer en een badkamer met toilet. Daarnaast willen we het mogelijk maken dat er ook buiten gezeten kan worden. De appartementen zijn geschikt voor mensen die graag hun privacy behouden, maar ook sociale contacten willen behouden en vinden. We kunnen onder elkaar zijn, gezelligheid vinden en niet eenzaam zijn.

We streven ernaar,  om gedurende de dag ons te richten op een gevarieerde en zinvolle dagbesteding, zowel in sociale betrokkenheid als aandacht. Daarnaast bieden we lichamelijke beweging aan en activiteiten die voor u leuk en ontspannend zijn. Dit allemaal in samenwerking met een team van vrijwilligers die het u naar de zin willen en kunnen maken. Gezamenlijk aan tafel na een kookworkshop of het vieren van een verjaardagsfeest, in een mooie zaal met authentieke Indische gerechten in een ruimte die ook geschikt is voor een familiedag, een echte kumpulan.

Servicediensten
als de kapper, schoonheidsspecialist en pedicure kunnen op afspraak aan huis worden geleverd. Ons doel is om zo lang als mogelijk samen, zelfstandig en gezond te kunnen blijven leven, zodat we later minder zorg nodig hebben.
Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie over dit mooie initiatief, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KvK nr. 64088847
RSIN nr. 8555.16.835
Het bestuur is onbezoldigd
Stichting Impian Kita Nederland
Magnolialaan 108 - 6982 DR DOESBURG
Tel. 0313 47 36 34
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu