Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wageningen-Duivendaal

Projecten
In Ede-Wageningen is een projectgroep opgericht die zich gaat bezighouden met de mogelijke realisatie van een woonproject. Het betreft hier een unieke mogelijkheid voor 55-plussers met affiniteit met voormalig Nederlands-Indiƫ om in een kleine Indische en Molukse gemeenschap samen te wonen en de waardevolle cultuur en gebruiken in ere te houden.

In samenwerking met Van Der Leij Vastgoed Groep is locatie Duivendaal te Wageningen gekozen. Hier is ruimte voor de bouw van 15-20 sociale huurappartementen en eventueel huurwoningen in de vrije sector. Ook is de bouw van koopwoningen niet uitgesloten. Tevens zal een groepsruimte gerealiseerd worden voor allerlei activiteiten. Om als kandidaat- huurder of koper in aanmerking te komen voor dit project is uw huidige woonplaats niet van belang.

Is uw interesse gewekt? De projectgroep heeft een interesseformulier ontwikkeld om de behoeften onder belangstellenden te inventariseren.
SIKN wijst u erop dat de ontwikkeling van dit woonproject zich nog in een prille fase bevindt. SIKN zal u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Nieuwe belangstellenden kunnen zich via projectgroep Ede-Wageningen aanmelden bij:
E: ronald.schubert@upcmail.nl
T: +31 6 11808455

Het interesseformulier zal dan aan de belangstellenden van de woongemeenschap Ede-Wageningen toegestuurd worden.

                       
Op 24 oktober jl. heeft SIKN samen met Van Der Leij Vastgoed Groep een informatie bijeenkomst over Project Duivendaal gehouden.

KvK nr. 64088847
RSIN nr. 8555.16.835
Het bestuur is onbezoldigd
Stichting Impian Kita Nederland
Magnolialaan 108 - 6982 DR DOESBURG
Tel. 0313 47 36 34
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu